Vyhledávání a administrace
Vyhledávání

Uživatel

Komentáře k receptu 'Easy “rizoto”'





(9. 7. 2012, 8:01)
Se surovinami naprosto souhlasím, ale jde to jednodušeji a s menším množstvím špinavého nádobí.
V kroku 2: pod pánví uvést do chodu zdroj tepla a z konzervy vybrat nejprve tuk, který kolem vepřového vždycky je.Když se rozpustí, přidat maso a podle receptu rozňahňat. Když je rozňahňáno a maso se dusí ve vlastní šťávě, vsypat zeleninu z pytlíku (tím se vyruší krok 4), malinko podlít a dusit, dokud není zelenina měkká. Mezitím se uvaří rýže, kterou k vyrobení směsi masa a zeleniny přisypeme a nemusíme nic ohřívat, protože je všechno horké - není zapotřebí ani krok 5 a ušetřili jsme trochu času a jeden hrnec.
Já tohle rizoto dělávám, ale na jednu konzervu dávám jen 3 sáčky rýže a přidávám sojovou omáčku a pod maso ještě cibuli. Ale to už je jen detail.
Chladnou hlavu pro Android