Vyhledávání a administrace
Vyhledávání

Uživatel

Komentáře k receptu 'Maminčin základ'





(23. 8. 2015, 11:48)
"UHO efekt" :-D
(31. 12. 2013, 12:30)
U nás teda místo "podstata" říkáme UHO :D
(28. 11. 2010, 19:55)
Ahoj, jenom poznámečka: jíška není zátřepka. Doma udělaná jíška je mouka opražená na rozpáleným tuku (může to být máslo, 100% tuk, sádlo, olej) - rozehřejete tuk, vsypete mouku a mícháte, podle toho, jak dlouho mícháte, se mění barva - a máte buď jíšku světlou nebo tmavou, světlá se hodí do světlých, smetanových omáček, tmavá třeba do bramboračky nebo do tmavých omáček. jako je třeba právě guláš.
(9. 3. 2010, 7:26)
Když se vám nechce riskovat vznik nechutnejch žmolků z nepovedený jíšky, radím použít k zahuštění čehokoliv instantní bramborovou kaši s mlíkem (v Normě pořídíte pytlík za 9,50) a vydrží vám docela dlouho, protože stačí přidat 1lžičku/1 os. Perfektní třeba do guláše (i toho ze sójovejch kostek). :)
(1. 2. 2010, 22:51)
Ahoj. Ja bych jen dodala, ze neni nutne kupovat jisku, protoze se da udelat doma. U nas se tomu rika zatrepka. Smicha se mouka se STUDENOU(!!!) vodou. A nalijete to do hrnce. Tod vse:)
Aby se to nezdrclo, tak muzete pred vylitim pridat lzicku polivky/omacky a rozmichat.
Chladnou hlavu pro Android