Vyhledávání a administrace
Vyhledávání

Uživatel

Komentáře k receptu 'Karboše pikant'





(12. 6. 2012, 10:27)
Samozřejmě nejideálnější by bylo namlít si maso doma, kousek hovězího, kousek vepřového, kousek uzeného -JENŽE to už se dostáváme časově i finančně někam jinam. Ani u řezníka nemáte vždy 100% jistotu, že vám z toho obrovského mlýnku vyleze namleté právě to vaše maso a nikoli něco, co tam řezník ve snaze zbavit se zbytků hodil už předtím. Nejlepší je dát na vlastní zkušenost či zkušenost někoho jiného s krámy ve vašem okolí - někde mají mleté dobré, jinde hnus a to platí jak pro supermarkety, tak pro menší obchody. Všude mohou být lidé poctiví i vychcánci.
(11. 6. 2012, 15:54)
Nejlepší je nechat si namlít maso v řeznictví nebo u obsluhovaného pultu.
Totéž platí pro šunku, tu si taky můžete nechat nakrájet přímo před očima.
(24. 5. 2012, 9:27)
Pozor na mleté, co se jmenuje "Polotovar z mletého masa" - vypadá to úplně jako mleté maso, ale není to čistě jen maso, ale i jiné náhražky (bílkovina, kůže atd.), jukněte do složení. Já už tedy nekupuji.
Chladnou hlavu pro Android