Vyhledávání a administrace
Vyhledávání

Uživatel

Komentáře k receptu 'Bramborový guláš'





(3. 2. 2013, 21:18)
no zrovna do brguláše bych maso nedávala stačí nějaký párek nebo kabanos a tím pádem je to i levnější :)
a samozřejmě rychlejší :)
(11. 4. 2012, 20:22)
Zdrc! Moc dík za recept, ještě teď tomu nemůžu uvěřit, ale podařilo se mi skoro poprvé v životě ukuchtit něco složitějšího a zároveň poživatelnýho - celej hrnec guláše! :)
(18. 9. 2011, 10:53)
S tím nemohu souhlasit. Guláš vydrží v lednici i 4 dny i za použití mouky a vody. Škraloup je přirozený, jen vypadá hnusně a chuť taky nic moc. Stačí ho pak jen sebrat a vyhodit.. a papkat :o)
(31. 12. 2010, 13:43)
Anza: Ad2) Ano, stačí mouka s vodou, to se pak ale guláš musí sníst do nějakých dvou hodin od dokončení díla, jelikož pokud se toto neprovede, mouka s vodou udělá na povrchu zchladlého guláše poměrně nechutný škraloup.
(28. 11. 2010, 19:33)
Recept je bezva podrobnej, já mám 2 zkušenosti:
1) papriku přidám ještě před nalitím vody - zamíchat - chviličku, ráda hořkne!
2) na zahuštění nemusíte mít mlíko, stačí mouka s vodou
Chladnou hlavu pro Android