Vyhledávání a administrace
Vyhledávání

Uživatel

Komentáře k receptu 'Mišmaš pomazánka'





(17. 6. 2012, 21:30)
No vidíte, já nezmínila, že je vytahuju z mrazáku, tudíž je musím dát do mikrovlnky, aby nebyly tak křupavé :)
(5. 5. 2012, 3:11)
Taky jsem z toho lehce jelen. Vysvětluju si to tak, že opečený párek má jinou chuť než neopečený, ale horký do pomazánký dát nejde, protože by se pral s tou tatarkou a rozpustil by jí. Jinak nevím. Ale radši chvíli počkat až párek vystydne sám, než týrat takhle mrazák a pak sebe odmražováním a úklidem :-)
(28. 2. 2012, 20:39)
Proč ohřívat párek a pak ho strčit do mrazáku? Asi mi někde uniká pointa...
Chladnou hlavu pro Android