Komentáře k receptu 'Brambory na PUNK'
Neregistrovaný - Airuse (11. 11. 2022, 17:34)
Podobně to dělám též, kdyz specham nebo nemám na nic chuť. Mně náhodou podobně připravené brambory chutnaji.Když mám, osmahnu na pánvi trochu kostiček uzené slaniny (klidně lze použít i wok pánev), přidám za chvíli větší cibuli nakrájenou na půl kolečka a sádlo (nebo řepkový olej).
Když se cibule rozvoní, přidám nahrubo nastrouhané brambory a mrkev ( strouham, aby byly brambory arkeb dřív hotové). Trochu osolím, opepřím, ideálně dám ke konci i trochu česneku ( ideálně 1-2 prolisovane stroužky nebo lze i sušený česnek) a majoránku nebo petržel. Když to chci i s vajíčkem , rozklepnu asi 2 na směs na pánvičce a promíchám. Vejce ve směsi prakticky hned ztuhne, tak do mohu i odstavit ze sporáku .
Neregistrovaný - Tomáš (11. 2. 2021, 12:49)
Doporučuji přidat k bramborám ještě mrkev, je to pak barevnějšíNeregistrovaný - domča (26. 8. 2014, 0:12)
mne to teda moc nesadlo :/Neregistrovaný - Iveta (5. 6. 2014, 23:22)
matlos: Když ty brabrory nakrájíš opravdu slaboučký tak nemusíš 10 minut smažit brambory :)Neregistrovaný - Oliver (29. 5. 2014, 12:14)
fakt libovka,právě jsem dojedl...žrádlo pro bohy!Neregistrovaný - matlos (28. 2. 2014, 14:06)
já zas doporučuju ty brambory fakt aspoň tak 10 min smažit než začnete přidávat ostatní věci, jinak budete mít cibuli černou a brambory tvrdý :(Neregistrovaný - Iveta (28. 12. 2013, 13:50)
Vynikající, už jsem to dělala asi 3x za letošní rok a můžu si to vynachválit... Jednou jsem se toho trochu bála (s kocovinou) a jak mi po jídle bylo najednou dobře :DNeregistrovaný - Antti (19. 8. 2013, 12:00)
Osobně doporučuju si vzít pokličku a dělat to na mírnějším ohni/výkonu. Bude to sice trvat déle, ale bude to všechno krásně osmáhlé, ale zároveň ne připálené, zkrátka ideál.Neregistrovaný - epa (2. 5. 2013, 22:03)
Výtečná věc! Za sebe doporučuju okořenit hned na začátku (pepř, provensálské koření..) a na úplný závěr posypat nastrouhaným sýrem.Neregistrovaný - Moo (27. 4. 2013, 14:55)
Je to fakt skvělý.. :) akorát plátky sem ještě rozčtvrtila - jde to líp míchat.. :D a přidala sem červenou papriku..