Komentáře k receptu 'Extra rychlá zeleninová polévka'
Neregistrovaný - Dan (28. 3. 2014, 8:50)
Oregáno jo ? Myslel jsem že jsi alespoň trochu inteligentní. Dal jsem na tebe a zkazil jsem celé rodině oběd.Neregistrovaný - Radek (15. 2. 2014, 13:27)
já si myslím že s mražené zeleniny se z toho nevyvaří vývar a musí se to zachraňovat (bujonem).Když se tam čerstvá zelenina tak to musí být určitě dobré i bez masa :)
Neregistrovaný - Láďa (6. 9. 2011, 12:51)
Polívka opravdu dobrá, máslem doporučuju nešetřit. Pro ty, co mají více času a baví je krájet, je to nejlepší z čerstvé zeleniny (dávám mrkev, celer, petržel, hrášek). Co se koření týče, tak krom bobkového listu, soli, pepře a nového koření doporučuji lehce zabarvit červenou paprikou.