Vyhledávání a administrace
Vyhledávání

Uživatel

Komentáře k receptu 'Vařené brambory (loupané)'





(15. 3. 2018, 12:00)
Ne, ne, KEVe, studená voda je napravo... :-)
(19. 7. 2015, 12:47)
Co to psalo za debila? Ještě bych tam rovnou dopsal, že studená voda je vlevo ... návod pro úplné idioty? Asi stejné, jako sám autor ...
(7. 3. 2015, 12:07)
Hej výborný! Díky
(28. 10. 2010, 22:16)
Pěkný návod, ještě bych podotkla, že pokud vaříte z posledních zbytků ve špajzu, tak není moc dobré naházet do jednoho hrnce brambory z vícero nákupů - různé druhy se vaří různě dlouho:-(
(19. 1. 2010, 18:49)
Já bych navrhovala zalejt s ní jíšku, nakrájet do toho ještě jednu bramboru a jednu mrkev (a pokud jste hodně velcí fajnšmekři tak hrst sušenejch hub - hříbků, nikoli lysohlávek), nasypat majoránku a až bude zelenina měkká, přidat rozmačkanej stroužek česneku a je z toho bramboračka...
Ale popravdě, když vaříme jen pro sebe, proč bysme vařili polívku, když máme jídlo, ke kterýmu si dáme brambory nebo naopak :D
(5. 5. 2009, 0:13)
mno...vodu z vařených brambor je škoda vylít do dřezu, páč je v ní plno vitamínů a minerálních látek...zvlášť když se k bramborám přídá krom soli ještě kmín (předpoklad je že brambory nejsou od hnoje). když se do té horké vody dá rozdrcený stroužek (nebo víc) česneku, kousek brambory se tam nechá a rozkrájí, přidá se lžíce sádla a ještě třeba rozňahňané vajíčko...vznikne jako vedlejší produkt česnečka :-) případně lze vodu z brambor přidat do jakékoli jiné polévky...jednak jí bude víc a jednak to funguje jako zdravý zeleninový bujón
Chladnou hlavu pro Android