Komentáře k receptu 'Špagety (těstoviny) s pestem'
Neregistrovaný - Zuza (6. 4. 2015, 18:30)
Jako dobrý jen prosím nekydejte s jídlem, jo.Neregistrovaný - Markéta (7. 3. 2011, 14:21)
I troška strouhaného eidamu tomu hodně přidá ;-) Podle mých zkušeností pesto netřeba ohřívat, ohřeje se o horké těstoviny samo, a ani ho nemusí být na jednu večeři pro jednoho celá skleničkaNeregistrovaný - Jakub (3. 2. 2010, 17:40)
Já do toho přidávám slaninu nakrájenou na malé kousky a usmaženou na oleji. Taky to něco dodá k chuti.leenvecka (29. 1. 2010, 0:02)
Dost dobry je do toho pridat jeste na kousky nakrajeny olivy(cca pytlik 10 Kč) a pytlik falesneho parmezanu (v bille pytlik clever parmazanu cca 15Kč) a toto jidlo se vynese hned o level dva vys:o)