Vyhledávání a administrace
Vyhledávání

Uživatel

Komentáře k receptu 'Tuňákové pseudorizoto'





(21. 10. 2012, 16:21)
Ahoj, teď to žeru a je to docela luxus. Udělal jsem si toho třičtvrtě kila :-D Akorát jsem to ještě vytunil hráškem z konzervy za 12Kč a okořenil červenou paprikou.
(21. 10. 2012, 16:21)
Ahoj, teď to žeru a je to docela luxus. Udělal jsem si toho třičtvrtě kila :-D Akorát jsem to ještě vytunil hráškem z konzervy za 12Kč a okořenil červenou paprikou.
(21. 10. 2012, 16:01)
Ahoj, teď to žeru a je to docela luxus. Udělal jsem si toho třičtvrtě kila :-D Akorát jsem to ještě vytunil hráškem z konzervy za 12Kč a okořenil červenou paprikou.
(3. 10. 2010, 21:45)
kečup k rýži? K těstovinám jo, ale k rýži????
(10. 11. 2008, 7:10)
jednoduché a jedlé. A je lepší, když jde o konzervu z té "levnější" sorty (drcenej tuňák ráchající se v oleji za dvacku), protože když jsem to zkoušel dělat z jakýhosi luxusního tuňáka dovezenýho od maminky, bylo to moc suchý (navíc se celistvej tuňák špatně dělil na menší kousky a celkově to vyznělo tak nějak divně...). Jinak pro kečupový maniaky - sám jím jsem, pokud mám po ruce domácí kečup - neváhejte a lejte ho tam!:-)
Chladnou hlavu pro Android