Studentská kuchařka - Komentáře http://www.studentskakucharka.cz/ Studentská kuchařka pro všechny, kteří bydlí na kolejích, intrech, privátech, nebo si prostě jen chtějí uvařit něco rychlého doma. cs Komentář k receptu Těstoviny se smetano-rajčatovou omáčkouhttp://www.studentskakucharka.cz/?page=komentare&recept=762-testoviny-se-smetano-rajcatovou-omackouUživatel Zdena píše: Tyto těstoviny máme moc rádi. Mohu doporučit pesto podle https://www.pomodo.cz/recepty/rajcatove-pestoSun, 14 Oct 2018 22:08:58 +0200Komentář k receptu Houskový knedlík v mikrovlnce ohřátýhttp://www.studentskakucharka.cz/?page=komentare&recept=62-houskovy-knedlik-v-mikrovlnce-ohratyUživatel Kamil píše: Problém s BPA by mohlo vyřešit použití dvou hlubokých talířů místo sáčku.Mon, 24 Sep 2018 11:56:32 +0200Příspěvek v diskuzním fóruhttp://www.studentskakucharka.cz/?page=forumUživatel co je v trendech píše: nejlepší stránka na internetech!Fri, 21 Sep 2018 09:28:30 +0200Komentář k receptu Bramborové harmonikyhttp://www.studentskakucharka.cz/?page=komentare&recept=178-bramborove-harmonikyUživatel karca píše: Kde mám vzít jako na našich kolejích troubu? Jsme tu v cimře čtyři vilné kočeny, dvě patrové postele, čtyři psací stoly, jedna letitá lednička Zanussi a přeplněný odpadkový koš. Hajzl a kuchyňka na chodbě, v kuchyňce jen vařič se dvěma plotýnkami a čísi letitý friťák, do kterého nachcal kamarád Houba.Thu, 30 Aug 2018 09:48:43 +0200Komentář k receptu Míchaná vejce s kukuřicí a pórkemhttp://www.studentskakucharka.cz/?page=komentare&recept=191-michana-vejce-s-kukurici-a-porkemUživatel karca píše: Vynechala jsem pórek, kukuřici a provensálské koření, neb nejsem Rotšíld (a ta Silver ice vodka na večer taky něco stála). Chutnalo to jako obyčejná míchaná vejce, budu určitě opakovat.Thu, 30 Aug 2018 09:41:17 +0200Komentář k receptu Posilovač imunity 3000http://www.studentskakucharka.cz/?page=komentare&recept=563-posilovac-imunity-3000Uživatel Jiří píše: Funguje na 3000 procent!Mon, 20 Aug 2018 20:47:53 +0200Komentář k receptu Bramborové plackyhttp://www.studentskakucharka.cz/?page=komentare&recept=249-bramborove-plackyUživatel Pavel píše: Je to bez chuti, prostě hnus.Tue, 03 Jul 2018 15:03:09 +0200Komentář k receptu Hranolky bez friťáku a troubyhttp://www.studentskakucharka.cz/?page=komentare&recept=742-hranolky-bez-fritaku-a-troubyUživatel Chudý student píše: Olejově náročný recept.Tue, 01 May 2018 18:27:25 +0200Komentář k receptu Vařené brambory (loupané)http://www.studentskakucharka.cz/?page=komentare&recept=30-varene-brambory--loupane-Uživatel Vít píše: Ne, ne, KEVe, studená voda je napravo... :-)Thu, 15 Mar 2018 12:00:42 +0100Komentář k receptu Špagety s kečupemhttp://www.studentskakucharka.cz/?page=komentare&recept=6-spagety-s-kecupemUživatel Franta píše: Hnus jsou třeba chobotnice - podle mého názoru. To jen pro ty, co sem píšou o hnusech - každému chutná něco jiného, tak si ty hloupé řeči nechte. Když má člověk hlad, tak sní všechno, a tohle vůbec není zlé. Vsadím se, že ti "lepší", co tady ohrnují nos, chodí pak na to samé za 170,- Kč do "renomovaných" podniků, kde se pak stydí si to i přisolit, protože to nemá žádnou chuť - osobně vyzkoušeno. Každá věc se také dá udělat dobře i špatně - zde jde hlavně o to špagety nerozvařit - (včas vyndat, případně propláchnout studenou vodou), pak to opravdu není nic moc. Zároveň je to jídlo, které dává široký prostor pro variace - různé maso, uzeniny, bezva je například do omáčky přidat scezené nakládané nudličkové kapie. Sto lidí - sto chutí, ať si každý najde to, co chutná jemu a neodsuzuje chutě jiných.Thu, 15 Mar 2018 09:41:57 +0100