Vyhledávání a administrace
Vyhledávání

Uživatel


Kategorie: Náročnější jídla
Vložil: Meela

Hradec ála Provence

Fotografie jídla

Suroviny

  • 2 kuřecí prsa, kolik sníš, tolik koupíš
  • 1 cibule - průměr cca 7,5 cm
  • bazalka
  • pepř
  • koření Kotanyi Kuře Provence
  • sůl
  • olej (ne motorový)
  • 3 rajčata, průměr akorát do ruky :D

Vybavení

  • 1x Mísa
  • 1x Pánev
  • 1x Sporák/Vařič
Tento banner skryjete přihlášením

Postup přípravy

Nakrájej rozmrazená kuřecí prsa na nudličky nebo jak je libo, oloupej a nakrájej cibuli najemno (cca 2mm krychlové). Umyj rajčata a nakrájej - je jedno jak, stejně se pak rozblemcnou. Všechno (maso, cibuli, rajčata) dej do mísy, přidej dvě kávové lžičky koření, pepř podle vkusu a půl lžičky bazalky. Všechno smíchej.

Do pánvičky nalej asi 3 lžíce oleje a rozpal ho. Pak dej na pánvičku celý obsah mísy....důležité je, abys nesolil maso dřív, než zbělá, páč pak by bylo takový tuhý. No a teď už jen hlídej, aby někdo neujídal, občas míchej..prostě počkej až se maso podusí a nebude syrové a až se rajčata rozblemcnou a trochu svaří, aby vznik takovej mňam sosík. Přílohu si vymysli podle libosti....brambory jsou nej.

Brou chuť!

Dodatky a poznámky

Autor nenese zodpovědnost za vaše případné zažívací potíže.


Hodnocení receptu (25 hlasů):
preloaderpreloader

Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+

Chladnou hlavu pro Android