Vyhledávání a administrace
Vyhledávání

Uživatel


Kategorie: Rychlá jídla
Vložil: Vachi

Easy “rizoto”

Fotografie jídlaFotografie jídlaFotografie jídla

Suroviny

  • 1x Vepřová konzerva
  • 1x Mražená pytlíková zelenina
  • 4ks Pytlíkové rýže
  • Tuhý sýr vhodný ke strouhání

Vybavení

  • 2x Hrnec
  • 1x Pánev
  • 1x Sporák/Vařič
  • 1x Struhadlo
  • 1x Talíř
Tento banner skryjete přihlášením

Postup přípravy

Léty provozování tohoto "receptu" je vypočítáno přesné množství surovin tzn. 4 pytlíky rýže, 1x vepřová konzerva a 1x mražená zeleninová směs. Toto množství zaručuje poživatelný stav i dostatečné množství "pokrmu".

Krok 1*
Pytlíkovou rýžu si uvaříme podle manuálu na krabici.

Krok 2*
Než se nám rýža uvaří otevřem si konzervu a vykucháme ju na pánev a trošku ju rozdrťte na menší částice.

Krok 3*
Když se nám rýža uvaří vykucháme ju s pytlíků a vysypeme ju ke konzervě, a decentně zamícháme.

Krok 4*
Dáme si vařit mraženou zeleninu, na každým pytlíku bývá návod. Zhruba je vždy stejnej, vysypte to do akorátního hrnca a vařte dokud nezměkne (samozřejmě že to vyžaduje ochutnávání). Když se vám zdá zelenina akorát přeceďte a vysypte ke konzervě s rýžou.

Krok 5*
Zapalte pod pánví a trochu to všechno dohromady promíchejte aby se "tuk" z konzervy rozpustil.

Krok 6*
Nakonec zasypte sýrem pro lepší poživatelnost a je hotovo.

Dodatky a poznámky

Míra zabordelení kuchyně: 3 z 5 (záleží na umu "kuchaře")

Složitost: 2 z 5 (návody jsou na pytlíku a krabici tak není co zkazit)


Hodnocení receptu (10 hlasů):
preloaderpreloader

Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+

Chladnou hlavu pro Android