Vyhledávání a administrace
Vyhledávání

Uživatel


Kategorie: Rychlá jídla
Vložil: lemralina

Gnocchi s restovaným masem na cibulce

Suroviny

  • maso- množství dle počtu porcí a chuti (zkoušela jsem s vepřovým, bylo to výborné, ale určitě to půjde i s kuřecím)
  • gnocchi
  • cibule
  • česnek
  • smetana
  • sůl
  • pepř

Vybavení

  • 1x Hrnec
  • 1x Pánev
Tento banner skryjete přihlášením

Postup přípravy

Gnocchi dáme vařit dle návodu na obalu. Cibuli nakrájíme na proužky- tzn. cibuli rozpůlit či rozčtvrtit a nakrájet na tenké proužky- a orestujeme na oleji, dokud nezačne trochu zlátnout. Maso nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme, přidáme k cibulce a orestujeme. Nyní oloupeme pár stroužků česneku (kolik jich vezmete je jen na vás, na porci pro 2 lidi beru 2 větší stroužky), nakrájíme na plátky a přihodíme na pánev. Když je maso hotové, přisypeme na pánev uvařené gnocchi, chvíli mícháme a pak zalijeme smetanou. Mícháme, dokud smetana nezhoustne a nevytvoří jakýsi sos. Hotovo, dobrou chuť :-)


Hodnocení receptu (16 hlasů):
preloaderpreloader

Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+

Chladnou hlavu pro Android