Vyhledávání a administrace
Vyhledávání

Uživatel


Kategorie: Rychlá jídla
Vložil: Romily

Sloní žrádlo

Suroviny

  • měkký salám, 30 dkg
  • tvrdý sýr, 30dkg
  • horčice plnotučná, 1 lžíce
  • tatarská omáčka, 6 lžic
  • sůl, pepř, dle chuti
  • 2 velké cibule

Vybavení

  • 1x Mísa
Tento banner skryjete přihlášením

Postup přípravy

Na hrubém struhadle nastrouháme sýr i salám, například gothaj, junior. Vše nasypeme do mísy. Přidáme tatarku, hořčici a zamícháme. Pokud není sýr a salám obalen, přidáme taterku. Ochutnáme a máme-li radši ostřejší, opepříme, případně i dosolíme.
Podáváme v misce s chlebem či rohlíkem.
Šťastnější mohou přidat i zavařený okurek.
Dobrou chuť!

PT20M 2-4 porcí
20-30 minut
30-50 Kč


Hodnocení receptu (14 hlasů):
preloaderpreloader

Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+

Chladnou hlavu pro Android