Vyhledávání a administrace
Vyhledávání

Uživatel

Komentáře k receptu 'Ho Či Minova stezka'





(27. 5. 2017, 7:43)
Co mam pouzit? Obycejne psenicne nudle z instantni polevky nebo ryzove nudle?
(9. 5. 2016, 0:48)
vzhledově nic moc, ale chuťově klasická asijská chuť
(25. 2. 2016, 20:24)
No vskutku to nebylo špatné, také znamenité... :-)))
(22. 2. 2016, 18:29)
Nesém si isté, esli nudló z čínské polévke obsahujú rýžu. Píšou enem pšeničná múka. Kupil som spešl rýzové nudle, tak uvidíme...
(20. 1. 2015, 0:11)
--- dodatek k mému předchozímu komentáři: místní fórum neumí vietnamskou diakritiku, tak přepisuji název receptu z naší rodiny bez ní: je to "Duong rung".
(20. 1. 2015, 0:09)
Jsem překvapená, že jsem našla recept na tradiční vietnamský recept tady na Studentské kuchařce. Tedy, oproti originálu je tenhle značně zjednodušený a nejsou použité přesně správné suroviny (například tradiční vietnamská majonéza je trochu odlišná od té, která se běžně prodává v českých obchodech), ale v rámci možností je to dobré. Také se tomu jídlu neříká vždy "Ho-či-minova stezka", ve Vietnamu má několik regionálních názvů. Například v naší rodině mu říkáme spíš "đường rừng", tedy něco jako "lesní cesta". Každopádně jsem ráda, že se Češi naučí i některá naše jídla a přeji jim dobrou chuť.
PS: Pokud stojí o radu, nespěchejte s fermentací. Nechte projít těstoviny s majonézou raději déle. Každý den je znát.
(8. 1. 2015, 20:25)
Nečekaně šmakulózní! Tímhle se živíme už od začátku zkouškovýho. A je to cítit. Nejvíc urychlovač metabolismu a metanu!
(4. 1. 2015, 0:23)
bylo to dobré
(29. 11. 2013, 12:46)
@Pan Pstruh: tvl, tys ten recept celej nečet, co? Dole je tam vysvětlený, jak je to s tou fermentací. Když použiješ origo rejžový nudle, tak žádná salmonela nehrozí. Tyhle chytráci mam rád, co se couraj po síti a ke všemu napíšou nějaký blbý moudro. Proč nepíšeš radši na novinky.cz? Tam bys měl dobrý publikum.
(24. 11. 2013, 17:16)
Recept bych přejmenoval na "Ať žije salmonela aneb stezka na infekční".
Chladnou hlavu pro Android