Vyhledávání a administrace
Vyhledávání

Uživatel

Komentáře k receptu 'Ho Či Minova stezka'





(24. 11. 2013, 17:16)
Recept bych přejmenoval na "Ať žije salmonela aneb stezka na infekční".
(22. 11. 2013, 9:40)
to ruda pruda: klidne to nech i pet dni. sice je to silnejsi ale vpoho. me nekdy vydrzi davka i celej tejden.
(5. 10. 2013, 18:36)
Keby som nebola čítala komentáre, tak by som si bola myslela, že je to totálna kravina :P hmm asi to najbližšie skúsim...
(2. 10. 2013, 21:20)
Vy ste z Berouna? Tam pracuju a bydlim kousek:-D Brzo zkusim, už se těšim:-D
(6. 9. 2013, 18:07)
Experimentoval někdo s délkou odležení? Ten den si myslím, že je v pohodě, ale nevím jestli to snese český žaludek když to nechám těch pět dní jak doporučuje Pham.
(16. 8. 2013, 11:14)
když jsem ten recept četla poprvé říkala jsem si že je to zvláštní nechat fermentovat majonézu. ale funguje to a je to dobré =) dnes jsem dělala stezku podruhé a dala jsem tam majonézy dvakrát tolik --- asi to není moc zdravé ale je to opravdu dobré =) děkuju za recept a zdravím do vietnamu =)
(5. 5. 2013, 18:19)
Je to dobrý ale chce to nechat odležet aspoň tak ten den a chce to vopravdu teplo. Jak se to nechá jen chvíli a nemá to teplo takto není vono.
(3. 4. 2013, 17:28)
hoblici, ocenuju,ze ses konecne naucil bez chyb napsat me jmeno. a ten recept si zaslouzil sverejneni, je to uplne nejvic studentsky jidlo-my se tim prece cpali furt:)). jen jsi tam mel vic sduraznit ze cim je doba fermentace delsi, tim je pak jidlo chutnejsi. nasi ho podle tradicniho receptu nechavaji odlezet na slunci i pet dni, ale na to neni na kolejich cas kdyz je hlad :)
(11. 3. 2013, 20:51)
Hobliči, ty stará krávo, pěkně rychle jsi sem naklusal:). Inženýři ve škodovce se očividně v práci nudí a narozdíl od ostatních tvrdě pracujícíh mají čas čumět do mailů:D.
(11. 3. 2013, 15:30)
Gustav, úplně se mi zamžilo oko steskem na naše kuchtění s Famdou, kdyžs to sem dal :D Asi si to budu muset připomenout a udělat si to dnes večer doma :)! Zdravim do Berouna!
Chladnou hlavu pro Android