Vyhledávání a administrace
Vyhledávání

Uživatel

Komentáře k receptu 'Rybí prsty'





(22. 3. 2017, 21:24)
Taky je fajn rybí prsty nejen pokapat citrónem, ale i okořenit kořením na ryby.
(22. 8. 2013, 15:14)
a jeste jedna vec. jeden z konkretnich...nejmenovanych vyrobcu rybych prstu uvadi 65% masa a z testu se pote dozvime ze obsahuje 52%....tohle je jeden z horsich prikladu..ale i vyherce testu se o dobrych 7% odchyluje zapornym smerem dolu...v podstate si ze 7mi centimetrového rybiho prstu sníme 3cm masa a 4 cm "houskoveho knedlíku"...k tomu nějaká pseudostrouhanka.:)
(22. 8. 2013, 15:10)
kdyby se tahle problematika tykala jen rybych prstů tak se těch pár korun v tynedim rozpoctu urcite ztrati....ale pokud by sme se měli pri vyberu jidla takhle rozhodovat ve vsech pripadech museli bysme vydelavat alespon 25 000 mesicne...
(12. 7. 2013, 6:18)
na obalu by mělo být uveden původ masa - kde byly ryby ulovené, protože jinak je riziko že ani nejsou z masa (i kdyby bylo napsané, že je tam přes 60% rybího) , ale třeba z hrášku, ap. A bez přidané vody, jinak zase mohou obsahovat Triglo-"cosi cosi cosi" :) co akorát váže vodu a člověk vlastně úplný blaf. Takže opravdu radši dražší kousky a čtěte přebal :)
(4. 6. 2013, 22:26)
Taky není od věci si přečíst složení, obzvlášť u těch levnějších :-) Ať víme, po čem nám bude blbě
(25. 1. 2011, 14:54)
Nic nezkazí ani pokapání citrónem, zeleninová příloha nebo pro fajnšmekry tatarka.
(9. 10. 2010, 23:29)
Hehe, jestli má smažení rybích prstů takhle dlouhej popis tak bych nechtěla číst návod na svíčkovou :D...né každej jednou začíná :)
(4. 10. 2010, 14:51)
Doporučuju je po vyndání z pánvičky položit na talíři na papírový ubrousek/papírovou utěrku, aby pustily co nejvíc oleje
Chladnou hlavu pro Android