Vyhledávání a administrace
Vyhledávání

Uživatel

Komentáře k receptu 'Tatarský biftek'





(7. 11. 2011, 14:44)
Naprostý souhlas s Hankou, žádná sojovka, ale nutná je lahůdková paprika, trocha plnotučné hořčice a mletý kmín. Maso na tatarák můžeme mlít (melu jednou a nestěžují si ani dcery), za předpokladu, že si jej umelete sami, tudíž víte, co melete. Pokud chce někdo škrábat - může.
(8. 3. 2011, 9:04)
A taky přidám ještě kmín, hořčici a červenou papriku. A tu sojovku v žádném případě ne !
(21. 10. 2010, 22:04)
Tatarák zásadně, opakuji ZÁSADNĚ, nemeleme, anóbrž naškrábeme velmi ostrým ostrým nožem. Pomleté cosi lze koupit kdekoli, ovšem naškrabané čerstvé maso je lahůdka. Opakuji, mlýnek není třeba, jen šikovný kuchař a ostrý nůž!
Chladnou hlavu pro Android