Houskový knedlík v mikrovlnce ohřátý
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Nakrájíme na kolečka, pocákáme vodou (to neznamená rozpustíme ve vodě), zabalíme do igelitového pytlíku (jako jsou v supermarketech na pečivo), vložíme v plastové míse do mikrovlnky, zapneme na vysoký výkon na půl minuty. Je-li knedlík málo ohřátý, vrazíme ho zpátky na dalších půl minuty, opakujeme, dokud se z něj patřičně nekouří. (Kdo použije funkci "Crisp", nechť je zpraven, že si za ten svinčík může sám, páč se má mikrovlnit a ne grilovat! Tak!)
Dodatky a poznámky
V použitém igelitovém pytlíku je možno nakrájený knedlík u stolu skladovat, aby si lidi nepřidávali studené gumové placičky...
0-1 minut |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+